Sekcja Resetuj – jak przywrócić domyślne ustawienia kreatora?


Kreator WWW pozwala na łatwe i szybkie tworzenie atrakcyjnych stron internetowych działających na urządzeniach mobilnych i we wszystkich przeglądarkach.
Podczas budowania własnej witryny bądź ostrożny, ponieważ po opublikowaniu zmian, nie będziesz mógł jej przywrócić do poprzedniego stanu. Korzystaj z funkcji Podglądu, aby sprawdzić wygląd Twojego projektu jeszcze przed opublikowaniem.
WAŻNE! Tworząc stronę WWW nie musisz jej od razu publikować. Po wprowadzeniu zmian i zamknięciu strony, wszystkie wprowadzone zmiany zostaną zapamiętane w kreatorze WWW. Dopiero użycie przycisku Publikuj, spowoduje udostępnienie nowej wersji strony innym użytkownikom. Jeśli chcesz cofnąć wprowadzone zmiany przed lub po publikacji, zmodyfikuj stronę i zachowaj zmiany.
W sytuacji w której chciałbyś rozpocząć tworzenie strony WWW od nowa (wyzerować ustawienia, wygląd i wprowadzone treści), możesz skorzystać z opcji Resetuj.
WAŻNE! Pamiętaj, że reset strony spowoduje usunięcie prawie całej zawartości kreatora, z wyjątkiem przesłanych zdjęć. Ustawienia domeny pozostaną niezmienione, nie utracisz też żadnych ustawień bloga ani sklepu, wpisów, produktów lub elementów menu.
  1. Po uruchomieniu Kreatora WWW kliknij ikonę Menu (poziome paski) aby rozwinąć funkcje kreatora stron WWW.

    Jak zmienić język interfejsu kreatora WWW?

  2. Przejdź do Ustawienia witryny > Resetuj
  3. Kliknij: Resetuj moją witrynę.Kreator Click Web - Menu - Ustawienia witryny - Resetuj - Kliknij przycisk Resetuj moją witrynę
  4. Jako zabezpieczenie w oknie przeglądarki pojawi się dodatkowy komunikat, z prośbą o zatwierdzenie zmian, zaakceptuj je jeśli chcesz kontynuować resetowanie strony.

Łatwe tworzenie witryn – skorzystaj z kreatora stron WWW

Stwórz swoją stronę internetową w łatwy sposób dzięki metodzie „przeciągnij i upuść”.


  • Czy artykuł był pomocny ?
  • Tak   Nie