Zakończenie pracy z narzędziem phpPgAdmin


Po zakończeniu pracy w narzędziu phpPgAdmin niezbędne jest wylogowanie się, aby żadna postronna osoba nie miała dostępu do Twojej bazy danych PgSQL.

Aby wylogować się z phpPgAdmin kliknij w opcję “Wyloguj się”, która znajduje się w prawym górnym rogu ekranu.

phpPgAdmin - Kliknij w opcję Wyloguj się

Bezpieczny hosting dla Twojej strony WWW

Przygotowaliśmy miejsce, w którym Twoja strona WWW i poczta e-mail będą się czuły komfortowo.


  • Czy artykuł był pomocny ?
  • Tak   Nie

Tematy powiązane

Szukaj
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Wyświetl posty typu:
lub