Zakończenie pracy z narzędziem myLittleAdmin

Po zakończeniu pracy z narzędziem myLittleAdmin niezbędne jest wylogowanie, aby żadna postronna osoba nie miała dostępu do wybranej bazy danych MSSQL.

Aby zakończyć pracę z narzędziem myLittleAdmin, kliknij w lewym oknie na zakładkę „Connection”, a następnie „Disconnect”.

myLittleAdmin - Kliknij w zakładkę Connection a następnie wybierz Disconnect
<!--// -->baner